Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als ANWB, bp, Bol.com, The Fork en nog vele andere A-merken. Als Creative ben je onderdeel van ons team Strategie & Creatie.

Wat ga je doen?

Onze Allround Creatieve ontwikkelt voor onze klanten on-en offline campagnes vanuit strategische inzichten en trends. Dit vertaal je naar creatieve conceptrichtingen om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Je denkt niet puur alleen in design of een script, maar aan het werkelijk verbinden met en het raken van de audience. Bijvoorbeeld door een slimme activatiecampagne.

Je creëert zelf de campagne boodschap in o.a. tagline, campagnebeeld en visuele stijl. De klant overtuig je door een inspirerende en onderbouwde presentatie met o.a. een creatieve rationale gebaseerd op de verkregen inzichten & uitgewerkte conceptschetsen van middelen, om de reikwijdte van het concept inzichtelijk te maken.

Jij bewaakt de executie en werkt samen met een team van creatieve collega’s (van designer, DTP-er en copy creatief tot social media manager) de door de klant gekozen richting verder uit in de diverse campagne- middelen. Je verrast daarnaast buiten een briefing om klanten met originele proactieve ideeën.

Goed om te weten: we zoeken een conceptueel creatief. Geen content creator, designer of grafisch vormgever die concepten kan doorvertalen naar visuele designs.

Wie ben jij?

 • Je bent een creatief talent en bent opgeleid in de richting van concept & creatie met een specialisme in digital.
 • Je hebt minimaal 4jaar ervaring als digital creative, liefst met ervaring binnen een creative, digital of social bureau.
 • Jij ademt digital en denkt het liefst in content concepten.
 • Jij kan zelfstandig of samen met een team een briefing oppakken, deze in verschillende richtingen uitwerken en overtuigend aan de klant presenteren. Jij weet als geen ander wat het beste werkt op verschillende kanalen, van Meta Platforms tot een out-of-home, en houdt scherp in de gaten dat we de beste en slimste resultaten behalen.
 • Je kunt copy schrijven in de juiste tone-of-voice voor de verschillende audiences. Bent ervaren in het opzetten en aansturen van (content) producties voor foto en video met een sterke focus op de output.
 • Je hebt sterke affiniteit met het werken in multidisciplinaire teams en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je kunt goed samenwerken met een team en indien nodig zelfstandig een team aansturen (behoud overzicht, prioriteiten stellen, time-management en evaluaties) en creatief werk reviewen. Je bent ook in staat om individueel content te creëren.
 • Het liefst heb je gewerkt voor A-merken.
 • De Adobe Creative Suite ben je bekend mee.
 • Je bent een enthousiast persoon en denkt in oplossingen. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.
 • Beschikt over een overal visie, maar je bent ook zeer geïnteresseerd in trends en ontwikkelingen van platformen en de digitale technieken.
 • Je bent gedreven en niet vies van het organiseren van kennis sessies zowel intern als met klanten.
 • Nederlandse en Engels spreek- en schrijfvaardigheden beheers je goed.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat we al zeiden: bij Altavia Unite maken we met elkaar onvergetelijk mooie dingen. Van creatie tot productie. Je komt onze communicatie uitingen elke dag tegen! Dit biedt voor jou een mooie kans om te werken voor toonaangevende merken en daarnaast kun jij jezelf verder ontwikkelen bij een snelgroeiend bureau. Bovendien ontvang je naast prima salarisvoorwaarden een Apple MacBook om op te werken en een heerlijke verse lunch.

Sounds good? Solliciteer nu

Denk jij als je bovenstaande leest: ‘Dat ben ik!” en wil je samen met ons groeien dan gaan we graag persoonlijk met je in gesprek. Stuur je CV naar hr@altavia-unite.nl en verras ons met een mooie motivatie.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sabine Vioen via sabine.vioen@altavia-unite.nl

.

Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.