Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als MG, ANWB, Bol.com, Gall & Gall en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Als Allround Finance Assistant draag je bij aan de kwaliteit, juistheid en volledigheid van de financiële administratie. Je hebt een afwisselende functie tussen de gebieden Accounting en Controlling. Je hebt een actieve rol bij het zorgen voor een goede afhandeling van financiële processen voor meerdere administraties binnen onze organisatie. Daarnaast ben je in deze functie medeverantwoordelijk voor het opstellen van de financiële rapportages, budgettering en forecasting.

Resultaatgebieden?

Administratieve ondersteuning bij het verwerken van financiële gegevens;

Ondersteuning bij het debiteuren- en crediteurenbeheer;

Voorbereidende en controlerende werkzaamheden m.b.t. de maandafsluiting;

Bijdragen aan het opstellen van rapportages voor zowel het management in Nederland als onze internationale moedermaatschappij;

Voorbereidingen voor de accountantscontroles;

Wat kun je van ons verwachten?

Wat we al zeiden: bij Altavia Unite maken we met elkaar onvergetelijk mooie dingen. Van creatie tot productie. Dit biedt voor jou een mooie kans om te werken voor toonaangevende merken en daarnaast kun jij jezelf verder ontwikkelen bij een snelgroeiend bureau. Bovendien ontvang je naast prima salarisvoorwaarden (schaal C) een heerlijke verse lunch van de Buurtboer.

Pas jij bij onderstaand profiel? Solliciteer nu


*My curriculum vitæ:Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.