Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als MG, ANWB, Bol.com, Gall & Gall en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Stap jij in bij onze digitale transformatie? Functionele wensen zijn er bij ons genoeg maar is daar ook een technische data driven oplossing voor? En welke innovatieve werkwijze heb jij bij het opzetten en uitvoeren van analyses van online marketing acties? Kan jij dit vertalen naar actionable data of leg jij graag integratie-puzzels. Iets voor jou?

Wie ben jij?

Gedreven door nieuwsgierigheid en geobsedeerd door het volgen en analyseren van online én offline? Rust jij niet voordat je een strategie vraagstuk hebt opgelost dat bijdraagt aan een verbeterde online zichtbaarheid en bijbehorende resultaten van een merk? Haal dan alles uit de kast als Data Expert op het gebied van Social Media.

Competenties

 • Je volgt en analyseert de resultaten (van onze content) en vergelijkt ze met de gestelde doelen en helpt deze te optimaliseren.
 • Je maakt data-analyses (inclusief visualisatie) van onze activiteiten en de prestaties van digitale tools en uitingen.
 • Je helpt bij het maken van diverse rapportages.
 • Het ontwikkelen en onderhouden van datamodellen, dashboards en standaard (geautomatiseerde) rapportages, op basis van de behoeften van de verschillende klanten.
 • Transformeren van complexe data sets naar inzichten waar we op kunnen sturen.
 • Je bent een sparringpartner voor onze klanten. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over hoe wij data & data-analyse kunnen inzetten voor verbeteringen van onze content. Daarbij houd je ook communicatiedoelen in het oog en ben je gedreven om een bijdrage te leveren aan conversieoptimalisatie voor onze klanten.
 • Je bent de vraagbaak en expert in het team op het gebied van websitestatistieken en werken met data. Signaleren van data behoeftes binnen de organisatie en deelt binnen de organisatie pro-actief trends en ontwikkelingen op je vakgebied.
 • Ondersteunen en ontwikkelen van kennis van collega’s om meer data gedreven te werken o.a. door het geven van trainingen.

In deze rol werk je veel zelfstandig, maar de verdiepingsslag of nieuwe invalshoeken van activiteiten is een project van de hele organisatie. Daarbij is jouw inbreng een belangrijke en drijvende kracht. We verwachten dat je kritisch, pro-actief kijkt naar je eigen werk en dat van je collega’s en samen tot oplossingen komt. Daarnaast is er ook veel ruimte ontwikkeling en persoonlijke groei, bijvoorbeeld met trainingen en opleidingen. Je komt terecht in een groot en enthousiast team van communicatieadviseurs en contentspecialisten.

Vaardigheden

 • Je hebt oog voor datakwaliteit en aantoonbare analytische en rapportagevaardigheden.
 • Je bent in staat om deze vaardigheden en de resultaten van je analyses over te brengen op een manier die collega’s aanspreekt en motiveert om een actieve bijdrage te leveren.
 • Je begrijpt de behoeftes van onze klanten, vertaalt dit naar impactvolle analyses en komt met concrete verbetervoorstellen
 • Je bent sterk in bronnenonderzoek.
 • Je weet de klantbehoefte te vertalen naar waardevolle data-producten en analyses.
 • Nieuwsgierigheid en het herkennen van kansen.
 • Enthousiasme uitstralen waardoor je anderen kunt overtuigen en inspireren.
 • Bereidheid om nieuwe vaardigheden en technieken eigen te maken.
 • Je bent pro-actief.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau een jong, hecht team met ambitieuze professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. In jouw rol krijg je veel vrijheid om deze in te vullen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kennis internationaal te ontwikkelen binnen het Altavia netwerk waar Unite onderdeel van is.

 

Naast prima salarisvoorwaarden en een persoonlijk ontwikkelbudget bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. Je krijgt een Apple Macbook om op te werken en een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €3.500,00 – €4.900,00 per maand

Sounds good? Solliciteer nu

Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.