Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als MG, ANWB, Bol.com, Gall & Gall en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

We zoeken een projectmanagement talent die ervan houdt dingen voor elkaar te krijgen, klanten te ontzorgen en altijd aan de bal is. Je bent de partner van je klant en hebt dagelijks contact over de meest uiteenlopende projecten. Dat kan een maandelijks terugkerend magazine of POS campagne zijn, de executie van een hele marketingcampagne. Je werkt geordend en bent stressbestendig. Je kan snel schakelen en denkt in oplossingen. ‘Ja, maar’ ken je niet. Je ziet toe op de juiste uitvoering van je projecten, het naleven van de gemaakte afspraken en de levering van diverse producties binnen de deadline. Af en toe spring je bij wanneer collega’s het te druk hebben en goeie ideeën en inzichten deel je graag. De vraag die jij je altijd stelt: ‘Hoe komt de marketingcampagne van deze klant echt tot zijn recht? En hoe kan ik het nog beter maken?’

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt relevante ervaring als project manager aan bureauzijde.
  • Je kan goed plannen, regelen en je hebt een goed overzicht van alle projecten. Je stelt de (de-)briefings op, maakt en bewaakt planningen, regelt de productie, stelt de begrotingen op en monitort de financiën. Je doet dit in samenwerking met een team en geregeld met onze externe partners zoals mediapartners en productiebedrijven.
  • Je hebt een oog voor details en hebt doorzettingsvermogen, een flinke lading positieve energie. Je schrikt niet van een korte productietijd, doordat klanten ons weten te vinden om samen een uitdaging aan te gaan of soms weleens van gedachten kunnen veranderen.
  • Je communiceert uitstekend in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat we al zeiden: bij Altavia Unite maken we met elkaar onvergetelijk mooie dingen. Van concept, creatie tot content productie. Dit biedt voor jou een mooie kans om te werken voor toonaangevende merken en daarnaast kun jij jezelf verder ontwikkelen bij een snelgroeiend bureau. Bovendien ontvang je naast prima salarisvoorwaarden en een heerlijke verse lunch van de Buurtboer.

Sounds good? Solliciteer nu

Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.