Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als MG, ANWB, Bol.com, Gall & Gall en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Wij zoeken talent dat de beste wil zijn, eentje met eindeloze ambitie. Of meer specifiek; jij bent degene die bepalend wil zijn in de resultaten die onze klanten halen uit social media, gedreven door kennis en data. Maar daar staat iets tegenover. Niet ‘your next job’, maar de mogelijkheid om impactvolle content te maken en de verantwoording te dragen over de resultaten.

Wie ben jij?

Je bent een echte aanpakker die nuchterheid brengt in de chaos van het bureauleven. Je bent gestructureerd, houdt overzicht en draagt rust uit. Concreet willen we dat je een energieke verbinder bent: je werkt gemakkelijk samen met klanten en andere stakeholders om de kracht van het merk te optimaliseren.

Naast verbinder draai je ook je hand niet om voor operationeel werk. Je creëert met het creatieve team, hebt bij voorkeur copy vaardigheden en weet precies hoe en waar je content moet plaatsen. Essentieel is, uiteraard, je kennis van (business) social. Je volgt alle nieuwe ontwikkelingen en je weet wat werkt en wat niet werkt. Je kent de media tactics en je houdt nieuwe toepassingen nauwlettend in de gaten.

Competenties

 • Gericht, helder een briefing geven aan verschillende stakeholders en/of interne disciplines.
 • Social analytisch gedreven en in staat dit om te zetten in actiepunten.
 • (Merk) strategieën, doelgroepen en inzichten begrijpen en vertalen naar social content.
 • Ervaring met de noodzaak en snelheid van social media onderwerpen. – ‘’Heb je al gelezen wat er vanoch….’’ JA. Trending topics kennen geen geheimen.
 • Werkervaring en/of kennis op gebied van zowel content marketing, paid (social) media en community management.

Vaardigheden

 • HBO+ of academisch werk- en denkniveau.
 • Je inventariseert en analyseert de klantbehoeften samen met de interne klantverantwoordelijke(n).
 • Je bent assertief, stressbestendig, organisatorisch sterk en een teamplayer.
 • Initiatiefrijk, ondernemend, ambitieus en altijd op zoek naar verbetering.
 • Gestructureerde werkhouding en flexibele instelling met een zelfstandige en planmatige werkstijl.
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante werkervaring bij een bureau of aan klantzijde. .
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels.
 • In bezit van rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau een jong, hecht team met ambitieuze professionals. Bij ons staan verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en groei centraal. In jouw rol krijg je veel vrijheid om deze in te vullen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kennis internationaal te ontwikkelen binnen het Altavia netwerk waar Unite onderdeel van is.

Naast prima salarisvoorwaarden en een persoonlijk ontwikkelbudget bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. Je krijgt een Apple Macbook om op te werken en een heerlijke verse lunch van de Buurtboer. Een mooie kans om te werken voor leuke en grote merken, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €2.900,00 – €4.100,00 per maand

Sounds good? Solliciteer nu

Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.