Are you the next-best

Wij zijn Altavia Unite, een Creative Production House met een team van 55 ambitieuze professionals en onderdeel van de internationale Altavia Group. Wij verzorgen voor onze klanten onder meer campagnes, social content, on- en offline activaties. Zoeken naar wat onze klant écht beweegt, hoe zij het verschil kunnen maken en wat zij daarmee kunnen betekenen voor hun doelgroepen. Altavia Unite werkt voor klanten als MG, ANWB, Bol.com, Gall & Gall en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van realistische interne (resource)planningen voor onze klanten en het dagelijks monitoren hiervan. De basis hiervan ligt bij processen, waarover jij meedenkt om deze te optimaliseren. Je bent kritisch en analytisch (hallo Microsoft Excel!), je neemt het team mee in jouw inzichten over de productiviteit van projecten en hoe dit te verbeteren.

Resultaatgebieden?

Je hebt het organisatorische vermogen om te anticiperen op veranderingen en capaciteits- of resource problemen op te lossen.

Verantwoordelijk voor het inplannen (in de planningsapplicatie) van de projecten voor studio en creatie. Het dagelijks continue monitoren van projecten.

Bewaken realisatie van projecten ten opzichte van geplande werkzaamheden op projecten en indien nodig. Informeren van klant en/of account (PM of AD).Bij veranderingen neem je maatregelen zodanig dat de deadlines worden behaald .

Het uitzetten/borgen van acties n.a.v. gesignaleerde afwijkingen: bijvoorbeeld meer uren realisatie en facturatie afstemmen met account.

Het aanspreken van medewerkers indien deze niet werken conform rooster en/of onvoldoende productief zijn.

Het signaleren van knelpunten t.a.v. werkprocessen, het behalen van deadlines en het geven van adviezen voor verbetering en oplossing hiervan.

Optimaliseren van proces om effectiviteit en winstgevendheid te verhogen.

Het spin in het web te zijn zorg dragen dat medewerkers beschikken over de juiste tools om hun werk uit te kunnen voeren.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat we al zeiden: bij Altavia Unite maken we met elkaar onvergetelijk mooie dingen. Van creatie tot productie. Dit biedt voor jou een mooie kans om te werken voor toonaangevende merken en daarnaast kun jij jezelf verder ontwikkelen bij een snelgroeiend bureau. Bovendien ontvang je naast prima salarisvoorwaarden (schaal C) een heerlijke verse lunch van de Buurtboer.

Pas jij bij onderstaand profiel? Solliciteer nu


*My curriculum vitæ:Subscribe to our newsletter.

We’ll use your email address for the sole purpose of sending you our newsletter. Privacy Policy.